Zamieszczone przez Shadoon

Skąd wiesz czy u ciebie nie terkoce głośniej tylko tego nie słyszysz bo zagłusza ja praca silnika. :roll:
   Ale właśnie teraz JEST NOWY i NIE MA PRAWA terkotać po czterech miesiącach użytkowania! Jeśli przyjmiemy, że nowy samochód ze średniej półki ma prawo mieć usterki uprzykrzające jazdę, jest to normalne i nikt w serwisie nie kiwnie palcem chyba że auto padnie albo skończy się gwarancja ;p tzn, że my-właściciele nowych samochodów jesteśmy idiotami, nie dość że przepłaciliśmy na wejściu, to na dodatek teraz sami się ośmieszamy, tworząc sztuczne problemy i domagając się czegoś co nam się nie należy.
 teraz pracuje jak diesel :P może coś się poluzowało, w każdym razie będę miał o czym rozmawiać we wtorek w aso.  :|

Ale właśnie teraz JEST NOWY i NIE MA PRAWA terkotać po czterech miesiącach użytkowania! Jeśli przyjmiemy, że nowy samochód ze średniej półki ma prawo mieć usterki uprzykrzające jazdę, jest to normalne i nikt w serwisie nie kiwnie palcem chyba że auto padnie albo skończy się gwarancja ;p tzn, że my-właściciele nowych samochodów jesteśmy idiotami, nie dość że przepłaciliśmy na wejściu, to na dodatek teraz sami się ośmieszamy, tworząc sztuczne problemy i domagając się czegoś co nam się nie należy.
 teraz pracuje jak diesel :P może coś się poluzowało, w każdym razie będę miał o czym rozmawiać we wtorek w aso. :|
 ) ale niestety po odpaleniu auta testowego dla porównania, jedna konkluzja - "ten typ tak ma". Czyli tak jak się spodziewałem. Odnośnie hałasu z okolic silnika - na razie zamilkł, tak mi sie przynajmniej wydaje, w każdym razie wszystko ok poza irytującym terkotaniem pompy. Najwyraźniej trzeba będzie chyba samemu wyciszyć kanapę z tylu, żeby terkotanie się skończyło :P chyba, że okaże się że pompy są wadliwe i aso zaprosi na wymianę w ramach gwarancji rotfl

Komentarz